07 de febrer 2013

Vols feina, diners i bona vida...?

NO T'ESPANTIS, això que et dic FUNCIONA.


-Tenint en compte les notícies d'actualitat, pren força la meva fòrmula sobre la ideoneitat de buscar des ben aviat bones amistats.
Heu d'entendre que parlem en termes d'humanitat i tractem amb humans, i això vol dir que les bones amistats son les que accepten que els hi riguis les gràcies, que sàpiguis acceptar els seus punts de vista, acompanyar-los allà on ens demanin i recordar-los constantment que son uns craks, els millors i mes bons en tot.
Si pots aconseguir vuire amb ells els millors moments de la seva vida, viatjar amb ells, presentar-los la seva futura parella i compartir alguna intimitat comuna, ja ho tens !
-Aquests han de ser (no siguis tonto) de bona família, ben situada a nivells económic, social i polític. Fuig dels nous rics; aquests son com tu però amb diners. Fora !.
Si aquesta premisa la tens clara des de ben aviat, pots estar tranquil per tota la vida, tu i la teva família.
-Ah, per cert, per acabar-ho de lligar per sempre mes, recorda que els teus fills han de ser amics dels seus fills (encara que sigui a ferro cremat). Inverteix diners, si cal, en que vagi a les mateixes escoles. Han d'anar als seus aniversaris, passar alguns dies o nits amb els seus fills. Si cal que els teus fills hagin de fer el mateix que has fet tu, que ho facin.
Heu de pensar que això, que algú pot pensar que és ser un llepa-culs, no és res més que una inversió per tota la vida, la millor assegurança de vida.

Això és bíblic. Has de creure en aquest procediment. Has de tenir fe. Si dubtes et veuran i llavors serà la pitjor de totes les desgràcies per a tu i la teva família. FE TOTAL !.

El millor exemple per a creure en aquesta fòrmula és mirar la data d'avui (7 de febrer de 2013), llegir hemeroteques de tres a cinc anys enrera, i seguir les notícies i tertúlies de màxima actualitat d'aquestes dates. Els noms de les persones que han gaudit d'aquesta fòrmula son els que veureu en aquestes notícies, debats, tertúlies, cròniques d'actualitat, etc...


Biba Ehpaña i la Catalunya Catalana dels Catalans !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada